Da Lars Sander Matjeka i foråret overtog posten som adm. direktør for Aller Media A/S, efterlod det en tom stol hos Datagraf Communications, der er et af Allers bureauer og en del af AHEAD Group – Allers nordiske bureaunetværk. Afløseren er nu fundet i Annette Bach, som er adm. direktør for mediebureauet MediaCom i Aarhus og en del af MediaComs samlede danske ledelse.

Med flere end 60 medarbejdere i Aarhus og København er Datagraf Communications et af landets største marketing- og kommunikationsbureauer, og en af Annettes vigtigste opgaver bliver at vokse bureauet yderligere og sikre, at Datagraf vinder flere opgaver inden for strategi, medlemskommunikation og content marketing.

- Annette Bach er bureaukvinde ind til benet og en stærk leder, der forstår kundernes udfordringer på et højt strategisk niveau, samtidigt som hun operationelt ikke er bange for at tage teten. Med Annette i spidsen vil Datagraf Communications få styrket sin position i markedet, og eksisterende som nye kunder vil nyde godt af Annettes mangeårige erfaring med at udvikle effektive digitale løsninger og kampagner for nogle af landets største forbrugerbrands, siger Lars Sander Matjeka.

Annette Bach, der får base i Datagrafs Aarhus-afdeling, ser frem til de nye udfordringer hos Aller Media og til at bidrage til Datagraf Communications’ fortsatte udvikling.

- Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Datagraf Communications og dermed få ansvaret for at sikre, at bureauet også i fremtiden er relevant og skaber værdi for vores kunder. Jeg kommer fra en branche, der har gennemgået en stor transformation de seneste år, og det er et enormt privilegium at få lov at lede og udvikle Datagraf Communications, der bygger på et solidt fundament og har store vækst- og udviklingsmuligheder, siger Annette Bach.

Annette Bach tiltræder den 14. september.

Annette-Bach---Kopi[2].jpg

Om Annette Bach

Erhvervserfaring
2015 – 2017 Managing Director, MediaCom Aarhus
2005 – 2015 Forskellige lederstillinger hos Mediacom
2004 – 2005 Account Executive, MEC London

Uddannelse
MA Kommunikation og Markedsføring, Aarhus School of Business